دلایل و شرایط طلاق به درخواست زوجه
اثبات یکی از شرایط مندرج در سند ازدواج.
می توانید سند ازدواج خود را بخوانید، 12 شرط در چاپ گنجانده شده است. سپس با یک وکیل مجرب مشورت کنید تا مشخص شود کدام یک برای درخواست طلاق مناسب است.
ثبوت عسر و حرج زن طبق ماده 1130 قانون مدنی یکی دیگر از دلایل طلاق است. عسر و حرج یعنی به وجود آمدن شرایطی که زندگی را برای زوجه سخت و تحمل آن را سخت می کند.
دلایل اصلی و مهمترین مسائلی که زن بر اساس آن می تواند طلاق بگیرد به شرح زیر است:
اعتیاد مضر شوهر حداقل تا 6 ماه نفقه نمی دهد. بیماری شدید شوهر. بیماری های مقاربتی. عدم) عدم تامین مسکن برای مدت نامتعارف اثبات خیانت همسر در دادگاه با شرایط تنفر شدید از زوجه همراه با مهریه کامل.
مدت طلاق توسط زوجه
طلاق طبق قانون طلاق و آیین دادرسی مدنی پرونده ای است که با اعتراض هر یک از زوجین در سه دادگاه انجام می شود. دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر استان مربوط، دیوان عالی کشور. با فرض اینکه پرونده در هر سه دادگاه طی شود، حدود یک سال طول می کشد. مگر اینکه یکی از طرفین مخالفت کند.
مقاله مرتبط: طلاق به درخواست زن
شرایط طلاق به درخواست زوجه باکره
در طلاق اینطور نیست، برخلاف ازدواج با زن باکره که نیاز به اجازه پدر یا جد پدری دارد. و پدر شرعاً به تقاضای زوجه باکره راضی به شروط طلاق نیست. با این حال، عرف و شرایط خانوادگی ممکن است قضاوت دیگری داشته باشد. مهریه زن باکره در زمان طلاق نصف می شود. حکم طلاق از دادگاه وجود دارد. طلاق یک طرفه به درخواست زوجه باکره با توجه به اینکه زندگی مشترک شروع نشده است به ویژه در مواردی که زوجه به حق حبس استناد می کند. توجه کمی سخت است، حتما با وکیل خانواده گروه وکلای پارسایی در این زمینه مشورت کنید، موضوع بسیار تخصصی است. در برخی موارد مانند طلاق در اغلب موارد لازم است ابتدا اقدامات دیگری مانند مطالبه معوقه یا الزام به تامین مسکن مناسب برای زوجه، مطالبه مهریه و ... انجام شود.
دادخواست طلاق از طرف زوجه و مهریه
سوال این است که اگر زن متقاضی طلاق باشد تکلیف مهریه چه می شود؟ این سوال به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است، اما خلاصه اینکه اگر زوجه بتواند یکی از شرایط سند ازدواج را ثابت کند، وکیل زوج طلاق گرفته و قبول می شود و تشخیص اینکه چه میزان مهریه را از طرف او می پذیرد، بر عهده اوست. شوهر. تعیین و اگر بتواند دادگاه را به اجبار زوج به طلاق عسر و حرج ترغیب کند، میزان مهریه ای که پرداخت می شود بستگی به نظر قاضی و خود زوجه دارد.
طلاق به درخواست زوجه و حضانت فرزندان
قانون طلاق یک حکم قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده است. طبق ماده 29 قانون حمایت خانواده در طلاق در صورتی که قبلاً تکلیف حضانت فرزندان مشخص نشده باشد علاوه بر صیغه طلاق باید اظهار نظر قضایی شود. طبق قانون، حضانت فرزندان تا سن 7 سالگی با مادر است و پس از آن با پدر است. 9 سال برای دختران و 15 سال برای پسران. پس از سنین مذکور دیگر حضانت مشمول قانون نمی باشد. و انتخاب با بچه هاست. اما در اعطای حضانت، قاضی باید مصلحت فرزندان را در نظر بگیرد، یعنی فرقی نمی کند فرزند چند سال دارد و طبق قانون حضانت کیست، مهم این است که قاضی تصمیم بگیرد که کدام پدر و مادر برای کودک بهترین است.
- ۰۰/۰۹/۱۴
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
هم میهن ارجمند! درود فراوان!
با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن
"وب بر شاخسار سخن "
هر ماه دو یادداشت ملی – میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.
خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.
آدرس ها:
http://payam-ghanoun.ir/
http://payam-chanoun.blogfa.com/
[گل]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥